Prijem dobitnika Županijskih nagrada za 2019. godinu

Prijem 12.11.2020 Odnosi s javnošću i protokol

U petak, 13. studenoga 2020. godine u 11.30 sati u Mramornoj dvorani Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja Rijeka, župan Zlatko Komadina i predsjednik Županijske skupštine Erik Fabijanić održat će prijem za dobitnike Županijskih nagrada za 2019. godinu.

Tom prilikom dodijelit će Nagradu za životno djelo Andreju Baši te Godišnje nagrade za 2019. dr. sc. Ivici Križu, Ružici Kamenjašević i ženskoj klapi Luka Rijeka.

Podsjećamo, županijske nagrade se dodjeljuju u travnju, na svečanoj sjednici Županijske skupštine povodom Dana županije, koja je ove godine izostala zbog pandemije koronavirusa.

Općina Jelenje proslavila svoj Dan

Uoči dana općine i blagdana njenog zaštitnika sv. Mihovila koji se obilježava 29. rujna, u Domu kulture u Dražicama održana je svečana sjednica Općinskog vijeća Jelenja.

Splitsko-dalmatinska županija domaćin 70. sjednice Izvršnog odbora Hrvatske zajednice županija

Splitsko-dalmatinska županija i njen župan Blaženko Boban bili su domaćin jubilarne 70. sjednice Izvršnog odbora Hrvatske zajednice županija, a sjednici su uz župane te predstavnike hrvatskih županija nazočile zamjenica župana Marina Medarić i pročelnica UO za poslove Župana i Županijske skupštine Ermina Duraj.

After job konferencija „Žene od A do Z“: U fokusu zanimljive i inspirativne teme

Treća after job konferencija “Žene od A do Z” održat će se u petak, 4. listopada 2024. s početkom u 17.00 sati u konferencijskoj dvorani hotela Keight Opatija. Uz humanitarni predznak, ova konferencija okupit će brojne stručnjake i stručnjakinje i biti prilika za razmjenu iskustava, učenje i inspiraciju za profesionalni i osobni razvoj.

Svečana sjednica Županijske skupštine Istarske županije

U Spomen domu, u Pazinu, održana je svečana sjednica Skupštine Istarske županije povodom obilježavanja 25. rujna – Dana Istarske županije, a brojnim uzvanicima obratio se istarski župan Boris Miletić: „Dvadeset i peti rujan proglasili smo danom Istarske županije-Regione Istriana. Prije točno 81 godinu, ovdje u Pazinu, Istarski sabor donio je povijesne odluke o sjedinjenju Istre