Sufinanciranje programa i projekata udruga iz područja poljoprivrede i ruralnog razvoja, šumarstva i drvne industrije i lovstva iz proračuna Primorsko-goranske županije u 2021. godini

14.01.2021

Predmet Javnog natječaja je prikupljanje prijava programa i projekata iz područja poljoprivrede, ruralnog razvoja, šumarstva i drvne industrije i lovstva koje će sufinancirati Primorsko-goranska županija (u daljnjem tekstu: Županija) u 2021. godini.

Županija će u 2021. godini sufinancirati provedbu programa/projekata iz sljedećih mjera ruralnog razvoja:

Mjera 2.1.2. Obnova i održavanje putova u funkciji revitalizacije ili funkcioniranja gospodarskih aktivnosti

Mjera 2.2.1. Razvoj i unaprjeđenje kulturne, povijesne, turističke i sportsko-rekreacijske infrastrukture

Mjera 3.1.1. Stjecanje znanja i vještina za nezaposlene osobe, poduzetnike početnike te ostale poduzetnike i stručne kadrove u gospodarstvu

Mjera 3.2.1. Sufinanciranje programskih aktivnosti i manifestacija

Mjera 3.2.2. sufinanciranje rada Lokalnih akcijskih grupa jačanjem kapaciteta informiranja i edukacije poduzetnika i javnog sektora za prijavu na natječaje za korištenje sredstava iz programa ruralnog razvoja

iz područja:

Poljoprivrede i ruralnog razvoja
Šumarstva i drvne industrije
Lovstva

U Proračunu Primorsko-goranske županije za 2021. godinu, Razdjel 8,  za financiranje programa i projekata iz područja poljoprivrede, ruralnog razvoja, šumarstva i drvne industrije i lovstva planirana su financijska sredstva u ukupnom iznosu od 1.095.300,00 kuna.

Okvirni broj planiranih ugovora koji se po završetku natječaja planira sklopiti je 40.

Prijave programa/projekata dostavljaju se u zatvorenoj omotnici s naznakom Prijava Programa na Javni natječaj u 2021. godini – NE OTVARATI i naznakom područja na koje se prijavitelj javlja (poljoprivreda i ruralni razvoj, ili šumarstvo i drvna industrija ili lovstvo)

Krajnji rok za prijavu, odnosno dostavu prijedloga programa/projekata je 30 dana od dana objave Javnog natječaja, bez obzira na način dostave.

Prijave pristigle van roka, prijave koje nisu izrađene sukladno odredbama dokumentacije za provedbu natječaja ili prijave neovlaštenih predlagatelja neće se razmatrati. 

Rezultati natječaja bit će objavljeni na mrežnim stranicama Županije: www.pgz.hr, u roku od petnaest dana od dana donošenja odluke Župana o odabiru programa/projekata.               

Informacije se mogu dobiti  na tel. 051/351-260 odnosno putem E-pošte na E-adresu: gospodarstvo@pgz.hr

BLOK Privici: za uređivanje prebacite prikaz bloka u “edit” mod
Vaši podaci
Ime
Prezime
E-mail adresa
Poruka
Prihvaćam Uvjete korištenja.