Grobnički frankopanski advent

Press konferencija 08.12.2021 Odnosi s javnošću i protokol

U četvrtak, 9. prosinca s početkom u 11.00 sati, u Multimedijalnom centru Putovima Frankopana – Kaštel Grada Grobnika bit će održana press konferencija na kojoj će se predstaviti novi Grobnički frankopanski advent, kojeg organiziraju Općina Čavle i TZ Općine Čavle u suradnji s Primorsko–goranskom županijom.

Na konferenciji za medije sudjeluju pročelnica UO za kulturu, sport i tehničku kulturu PGŽ Sonja Šišić, načelnica Općine Čavle Ivana Cvitan Polić, direktor TZ Općine Čavle Ivan Salamon, voditelj Multimedijalnog centra Grada Grobnika Marijan Zidarić te predstavnik agencije Omnes Vjekoslav Alilović.

Grobnički frankopanski advent će ponuditi brojne programe i sadržaje, a među njima i jedinstvenu gastro ponudu.

Komemorativnim skupom obilježena 81. obljetnica oslobođenja talijanskog fašističkog koncentracijskog logora Kampor

Prigodnim programom i uz nazočnost visokih uzvanika, te posjetitelja iz Hrvatske i Slovenije, na Spomen-groblju Kampor obilježena je 81. obljetnica oslobođenja talijanskog fašističkog Koncentracijskog logora Kampor.

Održana svečana sjednica i položen kamen temeljac za novi dječji vrtić u Loparu

Obilježavanja Dana Općine Lopar i Male Gospe, započeo je jutarnjim polaganjem kamena temeljca za novi dječji vrtić. Ukupna vrijednost projekta novoga dječjeg vrtića je 1.828.495,88 EUR-a s PDV-om.

Održana komemoracija u spomen na Božu Mimicu

Povodom odlaska Bože Mimice, istaknutog riječkog kulturologa, povjesničara, nakladnika, književnika i numizmatičara, održana je komemoracija u Vijećnici Grada Rijeke, u zajedničkoj organizaciji Primorsko-goranske županije i Grada Rijeke.

Proglašeni pobjednici foto natječaja za kolovoz, tema za rujan “Žuta boja”

Igra je aktivnost svojstvena skoro svim živim bićima. Igra je proces u kojem su aktivni svi raspoloživi kapaciteti kod čovjeka. Igra je ne samo rekreativni već je i kreativni proces. Ona je stanje i duha i tijela koja nas čini većim i važnijim. Igra nije i ne smije biti nadigravanje već spoznaja vlastitosti.