Proslava obljetnice Prvih riječkih mažoretkinja

Manifestacija 21.12.2021 Kultura

U utorak, 21. prosinca 2021. s početkom u 19.00 sati u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku (Strossmayerova 1, Rijeka) bit će održana svečana proslava 25 godina rada Prvih riječkih mažoretkinja.

Tim povodom, pročelnica Sonja Šišić riječkim mažoretkinjama uručit će posebno priznanje zbog doprinosa unapređenju umjetničkog rada Primorsko-goranske županije.

U HKD-u održana 2. Smotra folklora i sevdaha

U Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku održana je druga po redu Smotra folklora i sevdaha, na kojoj su se okupila kulturno-umjetnička društva iz cijele Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Otvoren je 6. RAFF – festival istraživačkog filma

U prostoru Ljetnog kina u Rabu, direktor Rab Film Festivala Robert Tomić Zuber i ravnateljica POU Rab Katarina Ribarić službeno su otvorili Rab Film Festival koji će trajati ukupno 5 dana, do 27 kolovoza.

Bajkoteka: Ivica i Marica u Kaštelu Zrinskih u Brodu na Kupi – Što smo to mrvili po šumi?

Nastavlja se provođenje interdisciplinarnog izložbeno-edukativnog projekta Bajkoteka Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja Rijeka u Kaštelu Zrinskih u Brodu na Kupi

RAFF – Rab Film Festival 2024: Istina treba publiku

Festival istraživačkog filma, 6. RAFF – Rab Film Festival održat će se od 23. do 27. kolovoza 2024. godine pod krilaticom „Istina treba publiku“ uz pokroviteljstvo Primorsko-goranske županije i TZ Kvarnera.