Lučka Kapetanija Rijeka

Posjet djelatnicima Lučke kapetanije Rijeka i Graničnog prijelaza Rupa

Obilazak 22.12.2021 Promet

Ususret nadolazećim blagdanima, zamjenik župana Petar Mamula tradicionalno je posjetio djelatnike Lučke kapetanije Rijeka i Graničnog prijelaza Rupa. Uz blagdanske čestitke, zamjenik župana uručio im je i prigodne darove.

Prilikom posjeta Lučkoj kapetaniji Rijeka, istaknuo je kako je kraj godine vrijeme je da se sumiraju rezultati i upute čestitke i najljepše želje za nadolazeće blagdane. Zahvalio se Lučkoj kapetaniji na dobroj suradnji i poželio da sljedeća godine donese susret bez straha od pandemije.

Na graničnom prijelazu Rupa zahvalio je pograničnoj policiji na odličnoj suradnji i angažmanu na zaštiti državne granice te izrazio nadu da će u predstojećoj godini biti manje opterećenja s obzirom na najavu dokidanja postojećeg graničnog prijelaza ulaskom u Schengenski prostor.

eObrasci za predaju Zahtjeva za ostvarivanje prava na besplatni javni otočni cestovni prijevoz

Otočani s područja Primorsko-goranske županije od sada imaju mogućnost podnošenja digitalnih zahtjeva za ostvarivanje prava na besplatan javni otočni cestovni prijevoz putem web aplikacije „eObrasci“.

PGŽ razvila aplikaciju za online predaju Zahtjeva za ostvarivanje prava na besplatni javni otočni cestovni prijevoz

Otočani s područja Primorsko-goranske županije od danas imaju mogućnost podnošenja digitalnih zahtjeva za ostvarivanje prava na besplatan javni otočni cestovni prijevoz putem web aplikacije „eObrasci“ koju su u sjedištu PGŽ predstavili zamjenica župana Marina Medarić, pročelnica UO za pomorsko dobro, promet i veze Izabela Linčić Mužić te direktor razvoja tvrtke „Promet i prostor“ Frane Glasinović.

Članovi Savjeta za sigurnost prometa na cestama PGŽ obišli drugu cijev tunela Učka

Članovi Savjeta za sigurnost prometa na cestama Primorsko-goranske županije i suradnici obišli su drugu cijev tunela Učka koja će se prema najavama svečano otvoriti 12. rujna, a dan nakon biti puštena u promet.

U Loparu potpisan ugovor za radove proširenja županijske ceste 5138

U Vijećnici Općine Lopar ravnatelj Županijske uprave za ceste Primorsko-goranske županije Robert Maršanić i načelnik Općine Lopar Zdenko Jakuc sa suradnicima potpisali su Ugovor za radove proširenja ceste ŽC 5138 u turističkom naselju San Marino.