Obilazak Osnovne škole Klana

Obilazak 10.03.2022 Obrazovanje, Odgoj

U četvrtak, 10. ožujka 2022. godine s početkom u 11.00 sati zamjenica župana Marina Medarić i pročelnica UO za odgoj i obrazovanje Edita Stilin, u pratnji načelnice Općine Klana Željke Šarčević Grgić, obići će Osnovnu školu Klana (Zatrep 5) povodom dovršetka sanacije fasade i limenih krovova školske sportske dvorane.

Vrijednost investicije, koju je u cijelosti financirala Primorsko-goranska županija, iznosi preko 740 tisuća kuna. Općina Klana osigurala je financiranje zamjene stolarije toplog mosta koji spaja školu s dvoranom te poslove nadzora radova.

Dovršena rekonstrukcija Područne škole Eugen Kumičić u Mošćeničkoj Dragi

Završena je cjelovita rekonstrukcija zgrade Područne škole „Eugen Kumičić“ Mošćenička Draga, prema riječima domaćina, stoljetne ljepotice u kojoj su se obrazovale generacije Dražana. Ukupno vrijedan 545 tisuće eura, projekt je sufinanciran sredstvima Primorsko-goranske županije i Općine Mošćenička Draga.

Krenulo glasanje za najbolji županijski EU projekt, među finalistima čak tri projekta Primorsko-goranske županije

Rekordan 61 projekt ušao je ove godine u finale izbora za najbolji županijski EU projekt, među kojima su plasman ostvarila i tri projekta Primorsko-goranske županije.

U Prvoj sušačkoj hrvatskoj gimnaziji otvorene novouređene dvorane za klasični balet i suvremeni ples

Početak nove školske godine u Primorsko-goranskoj županija obilježen je u Prvoj sušačkoj hrvatskoj gimnaziji gdje su otvorene novouređene dvorane za dva nova umjetnička programa – klasični balet i suvremeni ples koji se po prvi put u povijesti izvode u Primorsko-goranskoj županiji.

U školske klupe na području PGŽ-a sjelo 28.529 učenika; objavljen Javni poziv za potpore u poljoprivredi

Na redovitom susretu s novinarima zamjenica župana Marina Medarić uputila je čestitku učenicima i učenicama povodom prvog dana nastave, posebno prvašićima kojih je na području Primorsko-goranskoj županije ove školske godine 2.203.