Primorsko-goranska županija nagrađuje najuspješnije sportaše za 2021. godinu

Manifestacija 15.03.2022 Sport

U srijedu 16. ožujka 2022. godine, s početkom u 11.30 sati u Centru Gervais Opatija Primorsko-goranska županija organizira svečanost u čast najuspješnijih sportaša za 2021. godinu.

Nagrađenima za kvalitetu u sportu i vrhunska sportska postignuća Primorsko-goranske županije u 2021. godini čestitat će župan Zlatko Komadina.

Primorsko-goranska županija tradicionalno dodjeljuje nagrade za vrhunska pojedinačna i ekipna sportska postignuća. U prošlogodišnjem proračunu za tu je namjenu osigurano 250 tisuća kuna.

U Centru Zamet održan Hrvatski olimpijski dan

Demonstracijom i predstavljanjem sportova održanim u Centru Zamet obilježen je Hrvatski olimpijski dan u gradu Rijeci i Primorsko-goranskoj županiji.

“Gubiš, a dobivaš”, novi projekt u borbi protiv pretilosti

Savez sportske rekreacije "Sport za sve" PGŽ sa svojim partnerima i pod pokroviteljstvom Primorsko-goranske županije pokreće novi program pod nazivom "Gubiš, a dobivaš", namijenjen svim generacijama.

Primorsko-goranska županija ukupni pobjednik 20. Igara prijateljstva

Sportašice i sportaši Primorsko-goranske županije ukupni su pobjednici 20. Igara prijateljstva, što su u prijateljskom ozračju i atmosferi, u nedjelju završene u Rijeci.

Svečano otvorene 20. Igre prijateljstva

Svečanim mimohodom sportašica i sportaša iz Unsko-sanskog kantona, Novog Mesta, Osječko-baranjske i Primorsko-goranske županije, te simboličnim podizanjem zastave, na Bazenima Kantrida u petak su otvorene 20. Igre prijateljstva – Rijeka 2024.