Završna konferencija EU projekta CLAUSTRA +

28.01.2020
30.01.2020.11:00
Prirodoslovni muzej Rijeka

U četvrtak, 30. siječnja 2020. godine s početkom u 11.00 sati u Prirodoslovnom muzeju Rijeka (Lorenzov prolaz 1) župan Zlatko Komadina, pročelnica UO za kulturu, sport i tehničku kulturu Sonja Šišić, ravnateljice Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja i Prirodoslovnog muzeja Rijeka Nikolina Radić Štivić  i Željka Modrić Surina te stručna suradnica u TZ Kvarnera Valnea Ivašić predstavit će rezultata EU projekta CLAUSTRA +.

„Claustra +“ primjer je kako zaboravljena arheološka baština može stručnjake iz područja arheologije, prirode i turizma ujediniti u zajedničkom cilju – prezentaciji kulturne baštine i prirode koja ju okružuje kroz aktivni turizam. 

Nakon predstavljanja rezultata projekta, predviđen je obilazak lokaliteta Claustre za što smo predstavnicima medija osigurali prijevoz minibusom.

Program dostavljamo u privitku te ljubazno molimo povratnu informaciju o dolasku novinarskih ekipa sutra do 13 sati na e-mail: irena.grdinic@pgz.hr ili br. tel: 099 840 5636 kako bi mogli planirati prijevoz i program.

Vaši podaci
Ime
Prezime
E-mail adresa
Poruka
Prihvaćam Uvjete korištenja.