Župan Komadina primio učenike i mentore koji su osvojili prvo mjesto na državnim natjecanjima

Prijem 15.06.2022 Obrazovanje, Odgoj

U Mramornoj dvorani Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja Rijeka, održan je prijem učenika i mentora osnovnih i srednjih škola te učeničkih domova koji su u školskoj 2021/2022 godini osvojili prvo mjesto na državnim natjecanjima.

Župan Zlatko Komadina pozdravio je više od 40 učenika i njihovih mentora s područja cijele županije te je zajedno sa zamjenicom župana Marinom Medarić i resornom pročelnicom Editom Stilin uručio im prigodne darove.
“Danas je prilika da vam čestitamo na vrijednim uspjesima jer već godinu za godinom osvajate prva mjesta na državnim natjecanjima. Svi smo išli u školu i znamo koliko je važno stjecati znanje, jer samo znanjem se može kročiti u budućnost. Čestitam svima koji ste osvojili prva mjesta jer vi ste uzori vašim kolegicama i kolegama”, rekao je župan Komadina.

U ime nagrađenih obratio se Simeon Stefanović koji je se zahvalio Primorsko-goranskoj županiji koja prepoznaju i vrednuje trud i rad učenika te je pohvalio sve nagrađene i poželio svim učenicima puno uspjeha u sljedećim godinama.

U glazbenom dijelu nastupili su učenici Glazbene škole Ivana Matetića Ronjgova Sergej Božić uz glasovirsku pratnju prof. Ivana Bošnjaka te Ana Miculinić koja je na Državnom natjecanju u disciplini violončelo osvojila prvo mjesto.

Nagrađeni učenici i mentori – link

Vaši podaci
Ime
Prezime
E-mail adresa
Poruka
Prihvaćam Uvjete korištenja.