Kreću radovi na županijskim školama u sklopu projekta MREŽA KOM5ENTNOSTI

Potpisivanje ugovora 13.07.2022 Obrazovanje, Odgoj

U srijedu, 13. srpnja 2022. godine u 11.00 sati u Mramornoj dvorani Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja Rijeka (Trg Riccarda Zanelle 1, Rijeka) ravnatelji Ugostiteljske škola Opatija i srednjih škola dr. Antuna Barca Crikvenica, Hrvatski kralj Zvonimir, Krk i Ambroza Haračića, Mali Lošinj, potpisat će Ugovore o adaptaciji objekata Regionalnog centra kompetentnosti i partnerskih ustanova s izvođačima radova.

Dio je to projekta MREŽA KOM5ENTNOSTI ukupne vrijednosti 31.391.735,36 kn koji je financiran iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Uz adaptaciju škola, projektom će se nabaviti i specijalizirana oprema s ciljem poboljšanja kvalitete obrazovanja i osposobljavanja učenika i odgojno-obrazovnih djelatnika u ustanovama za strukovno obrazovanje.

Ugostiteljska škola Opatija imenovana je Regionalnim centrom kompetentnosti te je nositelj projekta, dok su preostale tri škole na području PGŽ partneri, zajedno sa Trgovačko-ugostiteljskom školom iz Karlovačke županije.

Potpisivanju će prisustvovati i župan Zlatko Komadina sa suradnicima te zamjenica karlovačke županice Vesna Hajsan Dolinar sa suradnicima.

Vaši podaci
Ime
Prezime
E-mail adresa
Poruka
Prihvaćam Uvjete korištenja.