Čestitka župana Zlatka Komadine povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja

Čestitka 05.08.2022 Odnosi s javnošću i protokol

Svim građanima Republike Hrvatske čestitam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, kao i Dan hrvatskih branitelja. Blistave pobjede u vojno-redarstvenoj operaciji Oluja i danas se s ponosom sjećamo. Hrvatski branitelji, među kojima su bili brojni Primorci i Gorani, hrabro su i nesebično dali svoj doprinos stvaranju samostalne i neovisne Republike Hrvatske.

Velika je i vječna naša zahvalnost svima njima. Naša je dužnost i obaveza čuvati sjećanje i istinu o Domovinskom ratu. U današnjoj suvremenoj Hrvatskoj, dok pamtimo slavnu i ponosnu prošlost, okrenuti smo ka budućnosti. Na svima nama je zadaća gradnje boljeg i uključivog društva u kojem će svi građani imati dostojanstvene uvjete za rad i život.

Uz zahvalu svim našim braniteljima i vječnu zahvalnost svima koji su u obrani domovine položili svoje živote, kao i obiteljima poginulih branitelja, čestitam ove važne obljetnice hrvatske povijesti.

Pozivam vas da ih obilježimo dostojanstveno, kako i priliči vrijednostima Domovinskog rata. Hvala vam što danas živimo u slobodnoj, modernoj i demokratskoj Hrvatskoj.

Župan
Zlatko Komadina

Vaši podaci
Ime
Prezime
E-mail adresa
Poruka
Prihvaćam Uvjete korištenja.