CPRR PGŽ objavio uvjete za preradu voća u objektu u Staroj Sušici

Info za medije 25.08.2022 Ruralni razvoj

Centar za poljoprivredu i ruralni razvoj Primorsko-goranske županije uputio je poziv svim zainteresiranima za preradu voća u objektu u Staroj Sušici.

Korisnici objekta mogu biti OPG, SOPG ili drugi pravni subjekt upisan u Upisnik poljoprivrednih gospodarstva te imati registrirano sjedište ili prebivalište na području JLS-a koji je osnivač Centra, a to su gradovi Čabar, Delnice, Kastav, Vrbovsko, Novi Vinodolski, Bakar, Cres, Rab, Krk i Opatija te općine Brod Moravice, Čavle, Fužine, Jelenje, Klana, Lokve, Mrkopalj, Ravna Gora, Skrad, Vinodolska općina, Viškovo, Matulji, Omišalj, Lovran, Vrbnik, Baška, Mošćenička Draga, Punat, Kostrena i Lopar.

Sirovinu je moguće preraditi u sok, pekmez i alkoholna pića, a svi zainteresirani moraju uputiti zahtjev za preradu. Detalji i uvjeti nalaze se na službenoj stranici Centra.

Objekt za preradu voća Centra za poljoprivredu i ruralni razvoj Primorsko-goranske županije u Staroj Sušici započeo je s radom u travnju ove godine. Glavna svrha ove 4,4, milijuna kuna vrijedne investicije, je pružiti svim zainteresiranim obiteljskim gospodarstvima usluge prerade voće. Radi se isključivo o ekološkoj proizvodnji i proizvodima bez primjesa i dodataka. Više o Centru.

Vaši podaci
Ime
Prezime
E-mail adresa
Poruka
Prihvaćam Uvjete korištenja.