Druženje u Lokvama okupilo velik broj članova antifašističkih udruga

Manifestacija 06.11.2022 Odnosi s javnošću i protokol

Savez antifašističkih boraca i antifašista Primorsko-goranske županije i Udruga antifašističkih boraca i antifašista Lokve organizirali su Druženje u Lokvama u sklopu kojega su upriličena nadmetanja u kartanju, pikadu, boćanju te povlačenju konopa.

Dinko Tamarut, predsjednik SABA PGŽ naveo je kako je nakon korone ovo obnova tradicije koju članovi antifašističkih udruga jako vole.

“Sretni smo zbog obnavljanja ovog oblika našeg druženja, a cilj je još jednom istaknuti značaj antifašizma i doprinos Hrvatske, posebno ovog našeg područja Primorsko-granske županije, borbi protiv fašizma koji, na žalost, iznova jača i protiv kojeg se moramo boriti podsjećajući na svo zlo koje je svijetu donio”, rekao je predsjednik Tamarut.

U ime Primorsko-goranske županije, velikom broju okupljenih obratio se pročelnik Ureda županije Goran Petrc.

Digitalni trendovi u PR-u u fokusu sjednice Radne skupine za odnose s javnošću HRVZZ

Zadarska županija bila je domaćin zajedničke sjednice Radne skupine za odnose s javnošću i Koordinacije za protokol koja je održana u gradu Pagu. Sudjelovalo je 25 pročelnika i službenika iz većine hrvatskih županija.

Otkriveno spomen-obilježje poginulim pripadnicima 128. brigade HV „Sv. Vid“

U Aleji branitelja na Centralnom gradskom groblju Drenova otkriveno je spomen-obilježje u sjećanje na 25 poginula pripadnika 128. brigade Hrvatske vojske „Sv. Vid“.

Ravna Gora obilježila Dan Općine

Svečanom sjednicom u Domu kulture u Ravnoj Gori proslavljen je Dan Općine i župe Ravna Gora, blagdan sv. Terezije Avilske. U ime Primorsko-goranske županije nazočne je pozdravila Dragica Marač, pročelnica Upravnog odjela za mlade i socijalnu politiku.

Predstavnici Hrvatskog novinarskog društva posjetili PGŽ i predstavili projekt Modeli financiranja lokalnih medija

U sjedištu Primorsko-goranske županije predstavnici Hrvatskog novinarskog društva predstavili su projekt "Modeli financiranja lokalnih medija" kojem je cilj postaviti neovisan mehanizam za javne potpore kojima se jačaju kapaciteti medija i novinarstva.