Svečanom sjednicom općinskog Vijeća obilježen Dan Općine Matulji

Sjednica 19.02.2023 Odnosi s javnošću i protokol

Svečanom sjednicom obilježen je dan Općine Matulji, a koju su svojom prisutnošću i prigodnim riječima uveličali predstavnici Županije, gradova i općina iz susjedstva, a osim što su općinske nagrade uručene laureatima, predstavljeni su i najvažniji uspjesi općinske vlasti.

”Ovo je oduvijek bitan datum za sve stanovnike Općine Matulji posebice što smo mi posebni po tome što naša svečana sjednica nije vezana za nikakav poseban datum već pada za vrijeme pusta, tradicionalnih maškara. ” – objasnio je Vedran Kinkela, načelnik Općine Matulji. 

U godini za nama ponovno smo se vratili na staro i prodisali punim plućima. Međutim, rat u okruženju donio nam je svima nove izazove, no na nama je da se prilagođavamo, učimo i izvlačimo najbolje od vremena u kojima živimo, istaknuto je na sjednici.

Tijekom sjednice uručene su nagrade laureatima za 2023. godinu – članicama KUD-a Učka zbog iznimnih postignuća i doprinosa od osobitog značaja u domeni kulture te Josipu Orlandu Hrvatinu zbog iznimnih postignuća i doprinos od osobitog značaja u domeni obrazovanja i kulture. U ime Primorsko-goranske županije sjednici je prisustvovao privremeni pročelnik UO za turizam, poduzetništvo i ruralni razvoj Mladen Brajan.

Vaši podaci
Ime
Prezime
E-mail adresa
Poruka
Prihvaćam Uvjete korištenja.