Nastavni zavod za javno zdravstvo PGŽ obilježio Svjetski dan zdravlja

Manifestacija 13.04.2023 Zdravstvo

Povodom svjetskog dana zdravlja i u godini 120 obljetnice postojanja, u Guvernerovoj palači u Rijeci održana je svečana sjednica Stručnog vijeća Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije.

Tom prilikom zamjenik župana Vojko Braut zahvalio je svim djelatnicima Zavoda za sve učinjeno, posebno tijekom pandemije, ne zaboravljajući i cjelokupnu paletu aktivnostu koju Nastavni zavod provodi u svojim svakodnevnim aktivnostima. Posebno je istaknuo da je u Županiji u tijeku investicijski zamah u području zdravstva čime se osigravaju adekvatni uvjeti za djelatnike i pacijente.

Zamjenik gradonačelnika Grada Rijeke Goran Palčevski istaknuo je značaj promidžbe zdravog načina života u svakodnevnici, a mnogo preventivnih akcija i edukacija organizira upravo Zavod.

Ravnatelj Zavoda Željko Linšak zahvalio je svim djelatnicima i suradnicima te najavio ulaganja u stručna osposobljavanja i podizanje kvalitete uvjeta rada kako bi se svim građanima osigurao najveći mogući zdravstveni standard.

U svečanom dijelu programa podijelene su zahvalnice te je premijerno prikazan kratki promotivni film o Zavodu. Svečanosti je prisustvovala i resorna pročelnica Silvia Hunjadi-Korošec.

Vaši podaci
Ime
Prezime
E-mail adresa
Poruka
Prihvaćam Uvjete korištenja.