U Industrijskoj zoni Bakar otvoren novi trgovački centar Galerija Bakar

Manifestacija 19.04.2023 Poduzetništvo

U Industrijskoj zoni Bakar na Kukuljanovu otvoren je novi trgovački centar “Galerija Bakar” koji žiteljima bakarskog kraja i riječkog područja te susjednih otoka i Gorskog kotara, na jednom mjestu omogućuje široku ponudu i kupnju raznolike robe prepoznatljivih brendova.

Kako je istaknuto, otvaranjem Galerije Bakar obogatit će se trgovačka ponuda na području Grada Bakra, ali i otvoriti 350 novih radnih mjesta te uprihoditi dodatna sredstava u lokalni proračun za razvoj infrastrukture i kvalitetniji životni standard građana.

Na svečanom otvorenju zamjenik župana Vojko Braut istaknuo je da posebno vesele nova radna mjesta te kako je ovaj projekt primjer dobre sinergije privatnog sektora, jedinice lokalne samouprave i Primorsko-goranske županije.

Gradonačelnik Grada Bakra Tomislav Klarić naveo je kako se u Industrijskoj zoni Bakar gradi 20 hala, u tijeku je natječaj za projektiranje velikog sportskog centra s tri bazena i dvoranom te poslovnim prostorima, a sve je bliže i realizacija izgradnje dječjeg vrtića.

Prisutnima su se obratili i Neven Marić ispred investitora AM PS Lambda Nekretnine, Helmut Fenzl, predsjednik Uprave Spar Hrvatska i Biljana Kovačević, Country Manager Harvey Norman Hrvatska.

Uslijedilo je uručenje donacija Košarkaškom klubu DepoLink Škrljevo, Vatrogasnoj zajednici Grada Bakra, Centru za autizam Rijeka i Centru za rehabilitaciju Rijeka, a svečano otvorenje zaokružio je veseli nastup malih pjevača dječjeg zbora te zajednička zdravica Bakarskom vodicom, tradicionalnih šampanjcem ovog kraja.

Vaši podaci
Ime
Prezime
E-mail adresa
Poruka
Prihvaćam Uvjete korištenja.