Primorsko-goranska županija domaćin obilježavanja 20 godina Hrvatske zajednice županija

Manifestacija 26.04.2023 Odnosi s javnošću i protokol

U četvrtak, 27. travnja 2023. s početkom u 12.00 sati, u Staroj Sušici (Karolinska cesta 87), započinje dvodnevni program obilježavanje 20. obljetnice Hrvatske zajednice županija kojem je domaćin Primorsko – goranska županija.

Župan Zlatko Komadina, kao prvi predsjednik HZŽ-a, dočekat će kolege župane i upoznati ih s radom Centra za poljoprivredu i ruralni razvoj PGŽ te ih provesti kroz atraktivni postav Centra “Velike zvijeri”.

U petak, 28.travnja 2023. s početkom u 10.00 sati, u Kongresnom centru Hotela Četiri opatijska cvijeta (Opatija, Viktora Cara Emina 6), započinje svečani program gdje se očekuje i dolazak predsjednika Vlade RH Andreja Plenkovića sa suradnicima. Tom prilikom bit će dodijeljene zahvalnice osnivačima Hrvatske zajednice županija, bivšim predsjednicima i stručnim suradnicima koji su radili na pripremi osnivačke skupštine HZŽ. Izjave za medije predviđene su u 12.00 sati, nakon čega će na rivi u opatijskoj luci župane ugostiti i gradonačelnik Grada Opatije Fernando Kirigin.

Istoga dana u 15.00 sati, u Gradskoj vijećnici Grada Novog Vinodolskog (Trg Vinodolskog zakona 1), prijem za župane održat će gradonačelnik Tomislav Cvitković koji će ih upoznati s povijesnom i kulturnom baštinom vinodolskog kraja, dok će župan Zlatko Komadina i bivši predsjednik Županijske skupštine Miljenko Dorić, kao jedan od inicijatora osnivanja Zajednice, goste upoznati s detaljima donošenja inicijative koja se dogodila upravo u Novom Vinodolskom. Predviđen je i posjet Vinskoj kući Pavlomir.

Vaši podaci
Ime
Prezime
E-mail adresa
Poruka
Prihvaćam Uvjete korištenja.