Najavljen humanitarni izložbeni projekt Mi.Ona.Coco

Press konferencija 24.05.2023 Kultura, Socijalna politika

Pročelnica UO za socijalnu politiku i mlade Dragica Marač sudjelovala je na konferencija za medije na kojoj je najavljen izložbeni projekt pod nazivom Mi.Ona.Coco, koji će se održati od 1. lipnja do 1. listopada, u prostoru “Stare Name”, Riječanima poznatijeg i kao “Karolina”.

Organizator projekta su tvrtka IPL Creative Lab i Udruga građana za razvoj kulture i umjetnosti Kulturbiro. Ima za cilj razvijanje umjetničkih talenata mladih umjetnika, studenata Akademije primijenjenih umjetnosti, širenja svijesti o jednakosti spolova i pridonošenju razvoja kulturnog i urbanog turizma u Rijeci.

Ovaj projekt ima humanitarni karakter s obzirom da će dio prihoda od ulaznica biti namijenjen za Caritasov dom “Sv. Ana” a koji će sredstva usmjeriti u obnovu krova prihvatilišta. O projektu Mi.Ona.Coco govorili su Iva Piglić, IPL Art d.o.o., predsjednica Udruge građana za razvoj kulture i umjetnosti Kulturbiro, organizator izložbe, Sandra Krpan, zamjenica gradonačelnika Grada Rijeke, Petar Škarpa, direktor Turističke zajednice grada Rijeke, Dragica Marač, pročelnica Upravnog odjela UO za socijalnu politiku i mlade PGŽ i Željka Frković, ravnateljica Sv. Ane, Caritasovog doma za žene i djecu.

FOTO: Grad Rijeka

Vaši podaci
Ime
Prezime
E-mail adresa
Poruka
Prihvaćam Uvjete korištenja.