Gorski Kotar

Program dodjele potpora male vrijednosti mikro i malim poduzetnicima i obrtnicima na području Gorskog kotara za razvoj turističkog poduzetničkog potencijala za 2023. godinu

24.07.2023

U djelokrugu rada Upravnog odjela za turizam, poduzetništvo i ruralni razvoj provodi se proračunski program ,,Razvoj turizma”. Svrha programa je povećati kvalitetu i sadržaje javne turističke infrastrukture, jačati identitet Županije kao destinacije, ali i svih njezinih subdestinacija; trajna zaštita prostora i razvoj turizma na temeljimi održivog razvoja i visokih ekoloških standarda; razvoj selektivnih oblika turizma, povećanje konkurentnosti turističke ponude Županije, osiguravanje ravnomjernijeg turističkog razvoja Županije.

Unutar programa ,,Razvoj turizma” provodi se aktivnost poticanja razvoja turističkog poduzetničkog potencijala Gorskog kotara. U cilju stvaranja kvalitetnije turističke ponude potpora se dodjeljuje projektima koji se uklapaju u Plan razvoja Primorsko-goranske županije za razdoblje od 2022. – 2027. godine i u Program mjera za razvoj poduzetništva Primorsko-goranske županije za razdoblje 2022. do 2025. godine.

Programske potpore predstavljaju nov doprinos ravnomjernijem razvoju turizma na području Primorsko-goranske županije, odnosno jačanju i oplemenjivanju turističkog proizvoda Gorskog kotara.

Javni poziv za prijavu na ovaj program očekuje se koncem kolovoza 2023.

BLOK Privici: za uređivanje prebacite prikaz bloka u “edit” mod
BLOK Privici: za uređivanje prebacite prikaz bloka u “edit” mod
Privici
Dokumentacija
Vaši podaci
Ime
Prezime
E-mail adresa
Poruka
Prihvaćam Uvjete korištenja.