u crikvenici

Održana svečana sjednica Gradskoga vijeća povodom Dana grada Crikvenice

Sjednica 14.08.2023 Odnosi s javnošću i protokol

U kongresnoj dvorani Hotela Miramare povodom obilježavanja Dana grada Crikvenice održana je svečana sjednica Gradskog vijeća. U ime Primorsko-goranske županije svečanosti je prisustvovao zamjenik župana Petar Mamula koji se tom prilikom osvrnuo na uspjeh petorice mladih šahista na svjetskom prvenstvu u Kazahstanu. „To je dokaz, da koliko god sredina bila mala, da smo sposobni iznjedriti iznimne pojedince koji će pronositi glas domovine po čitavom svijetu i učiniti nas ponosnima“, naglasio je Mamula.

„Oduvijek je Crikvenica bila perjanica hrvatskog turizma, impresivni projekti realizirani su u gradu u proteklih 30 godina“, poručio je potpredsjednik Vlade Oleg Butković ocijenivši obnovu hotela Miramare kao točku na i velikim investicijama u gradu, koja je poticaj i drugim investitorima, a posebno na Jadranu, da investiraju u Crikvenicu. 

U prigodnom obraćanju gradonačelnik Crikvenice Damir Rukavina podsjetio je da se u Domovinskom ratu za slobodu Hrvatske borilo 2.100 stanovnika tog kraja te nastavio da je Crikvenica danas grad turizma, grad ugodan za život koji žele ostaviti gospodarski snažnim budućim generacijama. 

Svečana sjednica Gradskoga vijeća bila je prilika za dodjelu priznanja svima onima koji su doprinijeli razvoju i promociji grada Crikvenice. Nagradu za životno djelo dobio je boćar Vjekoslav Matetić dok su godišnje nagrade primili Maja Lončarić u segmentu kulture, medicinska sestra Vahida Omerčić i boćar Karlo Šaban.

FOTO: Anto Ravlić, Tunera.info

Vaši podaci
Ime
Prezime
E-mail adresa
Poruka
Prihvaćam Uvjete korištenja.