Radovi na cestovnoj infrastrukturi u Općini Mrkopalj odvijaju se prema planu

Obilazak 30.08.2023 Proračun

Zamjenik župana Petar Mamula sa suradnicima i načelnik Općine Mrkopalj Josip Brozović obišli su radove na cestovnoj infrastrukturi u centru Općine Mrkopalj. Riječ je o radovima sanacije kolnika te izrade oborinske odvodnje na lokaciji ŽC 5069 u ulici Stari kraj ukupne vrijednosti 241.966,75 eura za koje je zamjenik župana utvrdio da se odvijaju prema planu.

„Danas smo u obilasku jedne od investicija Županijske uprave za ceste Primorsko-goranske županije ovdje u centru, žili kucavici Općine Mrkopalj. Očekivani završetak radova koje izvodi tvrtka POGRAD d.o.o. iz Čabra je krajem rujna i sve teče prema planu i programu“, izjavio je Mamula istaknuvši da se izvorni prihodi Županijske uprave za ceste nisu mijenjali već 20 godina od posljednje izmjene povećanja naknada.

Ujedno je naglasio ako se to ne dogodi u dogledno vrijeme da nije za očekivati povećanje i bržu dinamiku redovnog i izvanrednog održavanja prometnica na području Gorskog kotara i cijele Primorsko-goranske županije.

U obilasku radova sudjelovala je i pročelnica UO za pomorsko dobro, promet i veze Izabela Linčić Mužić te ravnatelj Županijske uprave za ceste PGŽ Robert Maršanić.

Vaši podaci
Ime
Prezime
E-mail adresa
Poruka
Prihvaćam Uvjete korištenja.