Otvoren Rijeka Boat Show

Manifestacija 05.10.2023 Promet, Turizam

Ovogodišnji Rijeka Boat Show svečano je otvoren danas na Gatu Karoline riječke, a posjetitelji ga mogu razgledati sve do nedjelje. Prisutno je preko stotinu izlagača plovila i razne nautičke opreme, a čak šest plovila upravo u Rijeci ima i svoje hrvatske premijere. 

Direktor manifestacije, Ivan Črnjarić rekao je da će  iduće godine sajam nautike u Rijeci obilježit 40. obljetnicu postojanja, a organizatori izražavaju veliko zadovoljstvo statistikom i brojkama. U odnosu na 2019., ove godine na sajmu je prisutno  čak pet puta više izlagača. 

Rijeka Boat Show kao i do sada ima  podršku Primorsko-goranske županije istaknula je resorna pročelnica Izabela Linčić Mužić te dodala da su ovakve manifestacije prilika da istaknemo važnost pomorstva i brodogradnje za našu regiju.

“Ovaj sajam okuplja brojne izlagače, stručnjake i ljubitelje mora, te pruža platformu za promociju nautičke industrije, brodogradnje i pomorskih usluga. Ovdje možemo razmijeniti iskustva, ideje i znanje, te jačati naše veze s drugim pomorskim regijama diljem svijeta. Uz to, Rijeka Boat Show je i prilika da promoviramo održivo korištenje mora i zaštitu našeg predivnog okoliša. Moramo biti svjesni da je naša odgovornost očuvati naše more za buduće generacije. Kroz edukaciju, inovacije i suradnju, možemo osigurati da naše more ostane čisto, sigurno i održivo”, istaknula je pročelnica.

Vaši podaci
Ime
Prezime
E-mail adresa
Poruka
Prihvaćam Uvjete korištenja.