Obilježavanje 33. obljetnice osnivanja SJPR „Ajkula“ i 20. godišnjice Udruge SPDR „Ajkula“

Manifestacija 05.04.2024 Odnosi s javnošću i protokol

Povodom 33. obljetnice osnivanja Specijalne jedinice policije Rijeka „Ajkula“ i 20. godišnjice Udruge Specijalne policije iz Domovinskog rata „Ajkula“, u ponedjeljak, 8. travnja 2024. godine s početkom u 13.00 sati u velikoj dvorani Aule Ivana Pavla II. (Svetište Majke Božje Trsatske) održat će se Svečana akademija.

Svečnosti će prethoditi polaganje vijenaca i paljenje svijeća na Spomeniku i Spomen zidu u Bazi SJP na Kukuljanovu, ispred zgrade PU primorsko-goranske i na Mostu hrvatskih branitelja te otvorenje izložbe fotografija „Ajkule s Vama“ na riječkom Korzu.

U ime Primorsko-goranske županije Svečanoj akademiji prisustvovat će župan Zlatko Komadina i pročelnica Upravnog odjela za poslove Župana i Županijske skupštine Ermina Duraj, dok su svoj dolazak na obilježavanje godišnjica potvrdili i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved, gradonačelnik Rijeke Marko Filipović, gradonačelnik Bakra Tomislav Klarić, predsjednik USPDR Ajkula Perica Prpić i zapovjednik Jedinice specijalne i interventne policije Rijeka Nenad Krasny.

Vaši podaci
Ime
Prezime
E-mail adresa
Poruka
Prihvaćam Uvjete korištenja.