Grad Delnice proslavile svoj dan

Sjednica 25.06.2024 Odnosi s javnošću i protokol

Zamjenik župana Petar Mamula nazočio je proslavi Dana grada i župe Delnice koji je obilježen svečanom sjednicom Gradskog vijeća. Naglasio je zavidnu suradnju ove goranske lokalne samouprave i županije, istaknuvši da se pomaže pri raznim projektima.

Gradonačelnica Katarina Mihelčić u svom je pozdravnom govoru naglasila da u proteklih godinu dana nije nedostajalo izazova, no sve su nadvladali i ostvarili rezultate vrijedne pažnje. Navela je tako projekte izgradnje nove tržnice koja će uskoro biti otvorena te dogradnje Dječjeg vrtića Hlojkica, ali i niz drugih komunalnih poslova – izgradnju upojnog bunara u Parku kralja Tomislava, uređenje igrališta u Lučicama i postavljanje instrumenata za mjerenje kakvoće zraka.

Uz brojne druge goste, manifestaciji su prisustvovali i goranski gradonačelnici i načelnici, Iva Ivanković, državna tajnica u Ministarstvu znanosti, obrazovanja i mladih te saboraska zastupnica Majda Burić, a program je obogaćen nastupima učenika Osnovne glazbene škole Ive Tijardovića iz Delnica, polaznika Dječjeg vrtića Hlojkica, recitacijom Alesandra Antić pod mentorstvom Dragice Majnarić te ženske vokalne skupine DiM predvođene Damirom Zagoršćakom.

Na sjednici su dodijeljena i gradska priznanja, a najznačajniju nagradu Grada Delnica, status počasnih građana, dobili su Vilim Smiljanić i Tomislav Dušević.

FOTO: Novi list

Vaši podaci
Ime
Prezime
E-mail adresa
Poruka
Prihvaćam Uvjete korištenja.