Prijem dobitnika nagrade „Ivan Filipović“

Prijem 04.07.2024 Obrazovanje

U četvrtak, 4. srpnja 2024. godine u 12.00 sati u Salonu Grada Rijeke (Korzo 16/1.kat), župan Zlatko Komadina i gradonačelnik Rijeke Marko Filipović održat će prijem za dobitnike Nagrade Ivan Filipović.

Dobitnici Nagrade za životno djelo su prof. dr. sc. Vladimir Takšić, professor emeritus Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci i dr. sc. Bruno Grbac, professor emeritus Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci, dok je izv. prof. dr. sc. Nina Pereza s Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci, dobitnica godišnje Nagrade Ivan Filipović za 2023. godinu.

Prijemu će prisustvovati i zamjenik gradonačelnika Rijeke Goran Palčevski, zamjenica župana Primorsko-goranske županije Marina Medarić i pročelnica Upravnog odjela za odgoj i obrazovanje Primorsko-goranske županije Edita Stilin.

Nagrada se dodjeljuje od 1964. godine. Hrvatsko školstvo i društvo i na taj način pokazuju sustavnu brigu o onima koji su svojom stručnošću, zalaganjem i uzornim radom pridonijeli unapređivanju odgojno-obrazovnog procesa i ugledu učiteljskoga poziva.

Vaši podaci
Ime
Prezime
E-mail adresa
Poruka
Prihvaćam Uvjete korištenja.