Svečanom sjednicom proslavljen Dan Grada Bakra

Sjednica 13.07.2024 Odnosi s javnošću i protokol

Povodom Dana Grada Bakra, u Domu kulture “Matija Mažić” u Bakru, održana je svečana sjednica Gradskog vijeća. U ime Primorsko-goranske županije, sjednici je prisustvovao potpredsjednik Županijske skupštine Ivan Jakšić.

Na početku sjednice prisutne je pozdravio predsjednik Gradskog vijeća Milan Rončević a bakarski gradonačelnik Tomislav Klarić u svom govoru je rekao kako se trenutno u Bakru ostvaruje najveći investicijski ciklus dosad.

U ime Primorsko-goranske županije obratio se zamjenik predsjednika Skupštine Ivan Jakšić koje je istaknuo dobre odnose Grada i Županije. “Tu su provedeni veliki projekti, koji su zaista na čast i Bakru i Primorsko-goranskoj županiji. Sve to govori o energiji i načinu rada Tomislava Klarića. Također bih zahvalio i Vladi RH koja je dala veliki obol u razvoju PGŽ-a, u svim projektima koji su realizirani na našem području te vam svima prenosim pozdravim od župana Zlatka Komadine”, poručio je Jakšić.

Nagrada za životno djelo dodijeljena je Marini Tijan Hajdinić za iznimna postignuća u očuvanju zavičajne kulturne baštine i tradicijskih običaja. Marina Tijan Hajdinić kaže da je neizmjerno zadovoljna te kako je veliki privilegij biti na popisu onih koji su imali sreću dobiti nagradu za životno djelo.

Na svečanoj sjednici nagrađeni su još i učenici generacije te zaslužni građani.

FOTO: Novi list

Vaši podaci
Ime
Prezime
E-mail adresa
Poruka
Prihvaćam Uvjete korištenja.