eObrasci za predaju Zahtjeva za ostvarivanje prava na besplatni javni otočni cestovni prijevoz

27.08.2024

Temeljem Pravilnika o načinu ostvarivanja prava na besplatan javni otočni cestovni prijevoz („Narodne novine“, broj 68/24), Upravni odjel za pomorsko dobro, promet i veze Primorsko-goranske županije, na zahtjev stranke izdaje potvrdu za besplatan javni otočni cestovni prijevoz, na osnovi koje prijevoznik izdaje pokaz.

Kako bi korisnicima olakšali podnošenje zahtjeva za ostvarivanje prava na besplatan javni otočni cestovni prijevoz, omogućen je digitalni način ispunjavanja obrasca.

Klikom na POVEZNICU otvorit će se obrazac koji je potrebno ispuniti te priložiti potrebnu dokumenatciju i poslati ga na obradu. Po provedenom postupku, ukoliko ostvarujete pravo na besplatan prijevoz, zaprimit ćete potvrdu temeljem koje će Vam prijevoznik moći izdati pokaz.

Osim online putem, predaju Zahtjeva za ostvarivanje prava na besplatan javni otočni cestovni prijevoz moguće je ostvariti i osobnim dolaskom u jednu od pisarnica Primorsko – goranske županije na sljedećim adresama:

• Rijeka, Riva 10, šalter 8, radnim danom od 8.30 – 15.30 sati,
• Krk, Trg bana Jelačića 3, radnim danom od 7.30 – 14.30 sati,
• Mali Lošinj, Riva lošinjskih kapetana 7, radnim danom od 7.30 – 14.30 sati i
• Rab, Palit 71, radnim danom od 7.30 – 14.30 sati

ili slanjem zahtjeva poštom na adresu:

Primorsko – goranska županija
Upravni odjel za pomorsko dobro, promet i veze
Riva 10, Rijeka.

Obrazac se može podignuti u svim navedenim pisarnicama kao i u pisarnici Grada Cresa te se može isprintati s web stranica Primorsko-goranske županije.

BLOK Privici: za uređivanje prebacite prikaz bloka u “edit” mod
Vaši podaci
Ime
Prezime
E-mail adresa
Poruka
Prihvaćam Uvjete korištenja.