Obilazak gradilišta “Zdravstveni centar Rujevica – Zapad”

Obilazak 03.09.2024 Regionalni razvoj, Upravljanje projektima, Zdravstvo

U srijedu, 4. rujna 2024. godine s početkom u 11.00 sati zamjenik župana Vojko Braut i gradonačelnik Rijeke Marko Filipović s članovima koordinacijskog tima obići će radove na županijskom kapitalnom projektu “Zdravstveni centar Rujevica – Zapad”.

Trenutno je pri kraju druga od ukupno tri faze radova koja uključuje izgradnju zgrade HGSS-a, sletne ravni i pristupne prometnice.

Podsjećamo, projektom procijenjene vrijednosti od 12 milijuna eura, na čestici površine 13.784 m² planira se izgradnja helidroma i objekata za potrebe rada HGSS-a, zgrade Zavoda za hitnu medicinu Primorsko-goranske županije te izgradnja interne prometnice i parkirališta s priključnom infrastrukturom.

Pri kraju druga od ukupno tri faze radova na izgradnji Zdravstvenog centra Rujevica – Zapad

Zamjenik župana Vojko Braut i gradonačelnik Rijeke Marko Filipović s članovima koordinacijskog tima obišli su radove na županijskom kapitalnom projektu „Zdravstveni centar Rujevica – Zapad“. Trenutno je pri samom kraju druga od ukupno tri faze radova koja uključuje izgradnju zgrade HGSS-a, sletne ravni i pristupne prometnice.

Obilježena 65. obljetnica osnivanja Udruge Srce Rijeka

U Gradskoj vijećnici Grada Rijeke održano je svečano obilježavanje 65. obljetnica osnivanja Udruge Srce Rijeka i promocija knjige "Mi", autora Maura Lacovicha.

Radovi na izgradnji Zdravstvenog centra Rujevica – Zapad ulaze u završnu fazu; tri PGŽ projekta u finalu izbora za najbolji EU projekt

Zamjenik župana Vojko Braut sa suradnicima na reodvitom susretu s novinarima informirao je o aktualnostima vezanim uz provedbu županijskih kapitalnih projekata iz resora zdravstva i socijale - rekonstrukciji Doma zdravlja u Delnicama, dogradnji i rekonstrukciji Doma zdravlja u Opatiji te izgradnji Zdravstvenog centra Rujevica Zapad.

Tri projekta Primorsko-goranske županije u finalu izbora za najbolji EU projekt

U ovogodišnje finale izbora za Najbolji europski projekt, koji se provodi petu godinu u organizaciji Jutarnjeg lista, Hrvatske zajednice županija, Ureda Europskog parlamenta u Hrvatskoj i portala župan.hr, a uz pokroviteljstvo Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU, plasman su ostvarila tri projekta Primorsko-goranske županije.