Poziv na online radionicu o digitalnoj dobrobiti i ublažavanju digitalnih izazova

Radionica 06.09.2024 Regionalni razvoj

Ova inspirativna radionica je dio projekta Digi-B-Well, u kojem Primorska-goranska županija ima ulogu vodećeg partnera i koji ima za cilj poboljšati digitalne sposobnosti malih i srednjih poduzeća, javnih vlasti i akademske zajednice te koji se sufinancira iz Europskog fonda za regionalni ravoj u okviru Interreg programa Central Europe.

Na radionici će predavači sa Sveučilišta u Bolonji govoriti o najboljim strategijama za snalaženje u složenom svijetu digitalne transformacije s fokusom na digitalnu dobrobit i ublažavanje digitalnih izazova s kojima se susreću svi zaposlenici.

Radionica “Embracing Digital Transformation and Well-Being” održat će se u srijedu 11. rujna 2024. godine u razdoblju od 14.00 do 15.30 sati putem sljedeće poveznice na platformu ZOOM.

Prijave za sudjelovanje podnose se putem sljedeće POVEZNICE, a program je dostupan OVDJE.

Radovi na izgradnji Zdravstvenog centra Rujevica – Zapad ulaze u završnu fazu; tri PGŽ projekta u finalu izbora za najbolji EU projekt

Zamjenik župana Vojko Braut sa suradnicima na reodvitom susretu s novinarima informirao je o aktualnostima vezanim uz provedbu županijskih kapitalnih projekata iz resora zdravstva i socijale - rekonstrukciji Doma zdravlja u Delnicama, dogradnji i rekonstrukciji Doma zdravlja u Opatiji te izgradnji Zdravstvenog centra Rujevica Zapad.

Tri projekta Primorsko-goranske županije u finalu izbora za najbolji EU projekt

U ovogodišnje finale izbora za Najbolji europski projekt, koji se provodi petu godinu u organizaciji Jutarnjeg lista, Hrvatske zajednice županija, Ureda Europskog parlamenta u Hrvatskoj i portala župan.hr, a uz pokroviteljstvo Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU, plasman su ostvarila tri projekta Primorsko-goranske županije.

Primorsko-goranskoj županiji odobreno 17,9 milijuna eura za projekt izgradnje nove područne škole OŠ Milan Brozović Kastav

Primorsko-goranskoj županiji odobren je iznos od 17,9 milijuna eura za projekt izgradnje nove područne škole OŠ Milan Brozović Kastav u Rešetarima sa školskom sportskom dvoranom. Izgradnjom nove škole, rasteretit će se postojeća zgrada i poboljšati uvjeti rada učenicima i nastavnicima.

Objavljen Javni poziv za prijavu projekata promocije turizma, u četvrtak sjednica Županijske skupštine

Na redovitom susretu s novinarima, zamjenik župana Petar Mamula sa suradnicama predstavio je Javni poziv za promociju turizma te, uz ostalo, informirao o više odluka o sufinanciranju infrastrukturnih projekata na području Gorskog kotara.