Otvaranje nove cijevi tunela Učka

Obilazak 12.09.2024 Infrastruktura, Promet

U petak, 13. rujna 2024. godine s početkom u 18.30 sati bit će održano svečano otvorenje druge cijevi Tunela Učka. U ime Primorsko-goranske županije, svečanosti će prisustvovati zamjenica župana Marina Medarić.

Pri kraju druga od ukupno tri faze radova na izgradnji Zdravstvenog centra Rujevica – Zapad

Zamjenik župana Vojko Braut i gradonačelnik Rijeke Marko Filipović s članovima koordinacijskog tima obišli su radove na županijskom kapitalnom projektu „Zdravstveni centar Rujevica – Zapad“. Trenutno je pri samom kraju druga od ukupno tri faze radova koja uključuje izgradnju zgrade HGSS-a, sletne ravni i pristupne prometnice.

eObrasci za predaju Zahtjeva za ostvarivanje prava na besplatni javni otočni cestovni prijevoz

Otočani s područja Primorsko-goranske županije od sada imaju mogućnost podnošenja digitalnih zahtjeva za ostvarivanje prava na besplatan javni otočni cestovni prijevoz putem web aplikacije „eObrasci“.

PGŽ razvila aplikaciju za online predaju Zahtjeva za ostvarivanje prava na besplatni javni otočni cestovni prijevoz

Otočani s područja Primorsko-goranske županije od danas imaju mogućnost podnošenja digitalnih zahtjeva za ostvarivanje prava na besplatan javni otočni cestovni prijevoz putem web aplikacije „eObrasci“ koju su u sjedištu PGŽ predstavili zamjenica župana Marina Medarić, pročelnica UO za pomorsko dobro, promet i veze Izabela Linčić Mužić te direktor razvoja tvrtke „Promet i prostor“ Frane Glasinović.

Članovi Savjeta za sigurnost prometa na cestama PGŽ obišli drugu cijev tunela Učka

Članovi Savjeta za sigurnost prometa na cestama Primorsko-goranske županije i suradnici obišli su drugu cijev tunela Učka koja će se prema najavama svečano otvoriti 12. rujna, a dan nakon biti puštena u promet.