more bova

Javni poziv za ishođenje lokacijske dozvole za zahvat na pomorskom dobru

Na temelju članka 57. stavka 2. Zakona o pomorskom dobru i morskim lukama („Narodne novine“ br. 83/23) objavljuje se Javni poziv za davanje ovlaštenja za ishođenje lokacijske dozvole za zahvat na pomorskom dobru za postavljanje sidrišta sa dva sidrena polja, Unije, otok Unije, Grad Mali Lošinj.  

U sklopu pripremnih radnji za pokretanje postupka za davanje nove koncesije za gospodarsko korištenje sidrišta potrebno je ishodovati lokacijsku dozvolu.

Javiti se mogu zainteresirane fizičke (obrti)/pravne osobe

BLOK Privici: za uređivanje prebacite prikaz bloka u “edit” mod

Privici

Dokumentacija

Potpisan Ugovor za izgradnju privezišta u luci Jadranovo, u planu 40 novih komunalnih vezova

U sjedištu Primorsko-goranske županije ravnatelj ŽLU Crikvenica Mario Kružić i u ime zajednice ponuditelja Ivica Filipović iz ING GRADNJE D.O.O potpisali su Ugovor o javnoj nabavi radova izgradnje privezišta Jadranovo.

Očuvanje morskog okoliša tema sastanka s ravnateljima Županijskih lučkih uprava PGŽ

Pročelnica Upravnog odjela za pomorsko dobro, promet i veze Izabela Linčić Mužić sa suradnicima održala je radni sastanak s ravnateljima Županijskih lučkih uprava Primorsko-goranske županije.

Predstavljen prijedlog Plana davanja koncesija na pomorskom dobru na području PGŽ za 2025. godinu

Nacrt Prijedloga Plana davanja koncesija na pomorskom dobru na području Primorsko-goranske županije za 2025. godinu trenutno je na Javnom savjetovanju koje traje do 16. listopada 2024. godine te se pozivaju svi građani na sudjelovanje dostavljanjem dopuna, primjedbi i pisama namjere.

Festival Fiumare: Konferencija o 15 godina očuvanja i revitalizacije pomorske baštine na Kvarneru i Istri

Započela je dvodnevna konferencije o pomorskoj baštini kojom se obilježava 15 godina rada na revitalizaciji pomorske baštine Kvarnera i Istre i 10 godina djelovanja Koordinacije udruga za očuvanje i revitalizaciju pomorske, ribarske i brodograđevne baštine Kvarnera i Istre "Tradicijska jedra Kvarnera i Istre".