Svečano otvorenje Rijeka boat showa 2024.

Manifestacija 02.10.2024 Pomorsko dobro, Turizam

U četvrtak, 3. listopada 2024. godine u 12.00 sati na Gatu Karoline Riječke, održat će se svečano otvorenje nautičkog sajma Rijeka Boat Show 2024.

U ime Primorsko-goranske županije otvorenju će prisustvovati Voditelj Odsjeka za pomorsko dobro i koncesije Zlatan Marunić.

Delegacija finske regije Tampere posjetila Primorsko-goransku županiju

Krajem rujna delegacija finske regije Tampere posjetila je Primorsko-goransku županiju kako bi istražila područja suradnje u razvoju pametnih gradova, održivosti i digitalnih inovacija.

Održana završna konferencija projekta “Turizam za mene”

Održana je konferencija "Turizam za mene" u organizaciji Društva za istraživanje i potporu - DIP s naglaskom na provedbi mjera razumne prilagodbe građevina poslovne namjene ulasku i kretanju osoba s invaliditetom i osoba smanjene pokretljivosti.

Potpisan Ugovor za izgradnju privezišta u luci Jadranovo, u planu 40 novih komunalnih vezova

U sjedištu Primorsko-goranske županije ravnatelj ŽLU Crikvenica Mario Kružić i u ime zajednice ponuditelja Ivica Filipović iz ING GRADNJE D.O.O potpisali su Ugovor o javnoj nabavi radova izgradnje privezišta Jadranovo.

Očuvanje morskog okoliša tema sastanka s ravnateljima Županijskih lučkih uprava PGŽ

Pročelnica Upravnog odjela za pomorsko dobro, promet i veze Izabela Linčić Mužić sa suradnicima održala je radni sastanak s ravnateljima Županijskih lučkih uprava Primorsko-goranske županije.