Obavjest o radu MU Cres

Info za medije 24.07.2020 Opći poslovi

Matični ured Cres u mjesecu kolovozu 2020. godine RADI

u četvrtak 27. kolovoza 2020. godine

Stranke se primaju u vremenu od 08,30 do 14,00 sati.

Ostale dane poslovi Matičnog ureda Cres obavljati će se u Matičnom uredu Mali Lošinj, Mali Lošinj, Riva lošinjskih kapetana 7.

Radno vrijeme za prijam stranaka je svaki radni dan od 08,30 do 14,00 sati.

Građani mogu kontaktirati Matični ured Mali Lošinj i putem telefona na broj 354-658 ili putem elektroničke pošte na e-adresu

mu.mlosinj@pgz.hr

Putem sustava e-Građani može se pristupiti usluzi e-Matice koja omogućava pregled osobnih podataka iz državnih matica i evidencije o državljanstvu.

Usluga e-Matice omogućava kreiranje i ispisivanje elektroničkih zapisa iz matice rođenih, matice vjenčanih i evidencije o državljanstvu, a koji zapisi se mogu koristiti pred nadležnim tijelima u Republici Hrvatskoj.

PGŽ domaćin sjednice Radne skupine za pravna pitanja Hrvatske zajednice županija

U sjedištu Primorsko-goranske županije održala se se sjednica Radne skupine za pravna pitanja Hrvatske zajednice županija pod presjedanjem njezine voditeljice Anamarije Bralić Silić i u ime domaćina, pročelnice Branke Mimice.

Dani otvorenih vrata Centra za mirno rješavanje sporova

Ususret Svjetskom danu rješavanja sukoba koji se obilježava 19. listopada, Centar za mirno rješavanje sporova u sklopu projekta "Medijacija i besplatna pravna pomoć: Mogućnosti sinergije" organizira dane otvorenih vrata u Rijeci.

Važnost antikorupcijskih politika u kontekstu funkcioniranja lokalnih i regionalnih razina

Na riječkom STEP RI-u je održan okrugli stol za stručnu javnost te čelnike gradova i općina Primorsko-goranske županije koji je otvorio temu antikorupcijskih politika u kontekstu funkcioniranja lokalnih i regionalnih razina.

Svečano prisegnuli suci porotnici Županijskog suda u Rijeci

U sjedištu Županije održana je svečana prisega sudaca porotnika Županijskog suda u Rijeci koji su se obvezali da će ovu dužnost obnašati savjesno i nepristrano u skladu s Ustavom i Zakonom Republike Hrvatske.