8. kongres Hrvatske udruge medicinskih sestara s međunarodnim sudjelovanjem “Sestrinstvo bez granica” u Opatiji

Manifestacija 19.08.2020 Zdravstvo
Opatija

Hrvatska udruga medicinskih sestara (HUMS) je nositelj svjetske kampanje Nursing Now Croatia u RH u okviru koje će ove godine organizirati 8. kongres Hrvatske udruge medicinskih sestara s međunarodnim sudjelovanjem Sestrinstvo bez granica, koji će se održati u Opatiji 20. – 23. kolovoza 2020. godine a čiji je pokrovitelj Primorsko-goranska županija. Tema kongresa je 2020. – Godina medicinskih sestara i primalja obilježena pandemijom COVID-19.

Na svečanom otvoranju u četvrtak 20. kolovoza 2020. godine s početkom u 14.00 sati ispred Primorsko-goranske županije na kongresu će sudjelovati Pročelnica odjela za zdravstvo izv.prof.dr.sc. Đulija Malatestinić, dr.med.

HUMS je najveća i najstarija nacionalna udruga, koja djeluje kroz 33 stručna društva medicinskih sestara i 44 podružnice u Republici Hrvatskoj te je nacionalni predstavnik medicinskih sestara u Međunarodnom vijeću medicinskih sestara (ICN) i u Europskoj federaciji udruženja medicinskih sestara (EFN). Od osnivanja 1927. godine do danas medicinske sestre i tehničari ostvaruju kroz profesionalnu udrugu svoj profesionalni razvoj i cjeloživotno učenje.

Vaši podaci
Ime
Prezime
E-mail adresa
Poruka
Prihvaćam Uvjete korištenja.